Al ruim 25 jaar staat Waplalux voor u klaar met een persoonlijk advies

Meer over Waplalux

Waplalux is opgericht in 1992 en heeft in haar meer dan 25-jarige bestaan heel veel klanten blij gemaakt.
Wij helpen u bij het ontwerp en de montage van kasten en keukens, maar ook met eventuele aanverwante verbouwingswerkzaamheden zoals het timmerwerk en stukadoors werkzaamheden. Na jaren vakmanschap zijn we nog steeds dynamisch en werken we met oog voor detail met ons team specialisten staat voor u klaar en luistert naar uw specifieke wensen. Heeft u een ontwerp, neem deze gerust mee en we werken dit samen met u uit tot een prachtige kast.
Wij gaan te allen tijde professioneel te werk en wat u zoekt, kunnen wij voor u maken.

Peter

Keukenmonteur & Kastenmonteur
Werkvoorbereider Calculator
T: 078 620 70 50
E: info@waplalux.nl

Wilma

interieurstylist
Administratie
Planning
T: 078 620 70 50
E: info@waplalux.nl

Waarom kiezen voor Waplalux? 


Betaal niet te veel voor maatwerk kasten en keukens! Alles wordt op bestelling gemaakt , dus geen dure voorraad of showroom.
En U  kunt ook altijd bij ons terecht voor interieuradvies op maat.
Wij hebben inmiddels al veel verschillende stylingsopdrachten gedaan in woonhuizen kantoren en winkels. 
 
Hoe gaat Waplalux te werk? Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag, samen met u pakken wij de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, etc aan.  Luister naar u wensen, leg u de mogelijkheden voor en ons project gaat van start.

Waplalux werk rechtstreeks voor opdrachtgevers maar ook via aannemers, binnenhuisarchitecten, woningbouwverenigingen architectenbureaus,  projectontwikkelaars.

Met al mijn ervaring staat ik klaar om u te helpen met het uitkiezen van materialen, kleurtinten, het combineren daarvan en het uitmeten van stoffen, vloerbedekking of wandbekleding. Continuiteit en kwaliteit staat bij mij altijd hoog in het vaandel. Onder kwaliteit verstaan ik een persoonlijk advies en service in combinatie met een prijstechnisch goed product. Waplalux is onafhankelijk, heeft een breed netwerk en een pallet aan winkels, zodat passend advies voor iedereen mogelijk moet zijn. 

Waplalux help je van je huis een fijn thuis te maken. 

Veel gestelde vragen

Wilma en Peter Noldus is Waplalux. Een creatief familie bedrijf en Wilma is professioneel opgeleid voor interieurstyling.
Peter neemt al zo’n 25 jaar de montage voor zijn rekening dus hele korte lijnen.
U kan een mail sturen via het onderstaande contact knop of bel Waplalux op 078 6207050. Voor meer informatie kunt u naar de contact pagina.

Waplalux adviseert en begeleidt particulieren en bedrijven die hun leef- en werkomgeving willen inrichten of aanpassen. Het soort advies wordt vastgesteld aan de hand van uw wensen en eisen, de ruimte en het beschikbare budget. Alles is mogelijk, van een TV kast  tot een compleet interieurplan. Van concept tot uitvoer.

Die vraag is ons al heel vaak gesteld. Bij bijna elke kennismaking komt hij wel voorbij. We hebben hiervoor een verklaring.
WAPLALUX is een afkorting van  WAnd en PLAfond  en in en lichtplan wordt als waarde LUX gehanteerd om de hoeveelheid licht per vierkante meter te weergeven.

Waplalux richt zich op de regio Drechtsteden en voor iedereen die advies nodig heeft.

In principe is een interieurstylist er in getraind om je met één gesprek een ontwerp te kunnen opleveren, daarna is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback.

Nee, zeker niet. Een interieurstylist is er om te helpen een thuis te creëren en heeft er niets aan om de eigen smaak door te drukken. De interieurstylist hoeft er niet te wonen, maar is wel erg blij met een tevreden klant.