Een maatwerk keuken

Bij een maatwerk keuken komt vaak meer kijken dan alleen de keuken zelf. Dit betekent vaak dat u zelf weer op zoek moet naar andere specialisten zoals een loodgieter, elektricien of een stukadoor Dit hoeft niet, want wij regelen uw maatwerk keuken van A tot Z.

Vindt u de gewenste keuken niet in het aanbod van de keukenleveranciers, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar keukens op maat voor uw thuis.Wij maken hem in elke gewenste stijl, materiaal, kleur en afmeting. Wij adviseren u graag omtrent apparatuur en kunnen deze voor u bestellen en plaatsen in het werk.

Maatwerk keuken plaatsen

Peter Noldus heeft onder de vlag van Waplalux zijn keukenmontage bedrijf en met zijn vakmanschap en ervaring zijn we in staat om vrijwel iedere keukenwens tot werkelijkheid te maken.  Zijn jarenlange ervaring met het plaatsen van keukens op een professionele wijze voor keukenzaken in de regio Drechtsteden met diverse merken soorten, zijn wij instaat het beste van merken te koppelen in onze maatwerk keukens Heeft u een maatwerk keuken gekocht dan kunnen we uw oude keuken demonteren en de voorbereidingen maken. We kunnen u hierbij een totaalpakket aanbieden, zodat u één aanspreekpunt heb waar u je met al uw vragen over de keuken terecht kunt. We verwijderen dus ook de oude keuken, verleggen de leidingen, passen de bestaande installaties aan en werken wanden af ( betegelen, stuken en opleveren etc. ).
Dus geen concessies op de indeling, ruimte en afwerking van je maatwerk keuken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Design Keuken op maat laten maken

Met een gebruiksklare oplevering.
Offerte aanvragen

keukenrenovatie

De kosten van een keuken renoveren starten al vanaf een paar honderd euro voor nieuwe grepen en keukendeurtjes en kunnen behoorlijk oplopen met het vernieuwen voor werkbladen en inbouwapparatuur.

Wij zorgen voor een perfecte afwerking. Met een nieuw blad, fronten en grepen of inbouwapparatuur  hebt je meestal in één dag weer een modern ogende keuken.

Bij veranderingen willen we graag een mooi eindresultaat. Dan is het soms beter om bij het vervangen van de keukendeurtjes ook de schanieren goed te bekijken en te vervangen met een uitvoering met softclose sluiting.