METALEN DEUREN VOOR BINNEN & BUITEN

METALEN SCHUIFDEUREN

Naast de toepassing voor binnen zijn onze metalen deuren systeem ook zeer geschikt voor buiten.
Denk hierbij aan het afsluiten van buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda.  Trek de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd.

Het grote voordeel van schuifdeuren is dat het ruimtebesparend is. Ze schuiven langs of in de wand weg. Dit in tegenstelling tot draaideuren. Het schuifdeurprofiel beschikt over een gedetailleerde profilering. Het voordeel hiervan is, is dat de wanden daardoor ook zonder handgreep uitgevoerd kunnen worden. Door de inkeping in het profiel kan men de deur toch nog openen. Nog een voordeel hiervan is dat de schuivende delen volledig achter elkaar weggeschoven kunnen worden.

Zoals eerder omschreven zijn onze Schuifdeuren uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten.

Leveren en monteren

Wij leveren uw metalen deuren en monteren in eigen beheer. Gebruiksklare oplevering.
Offerte aanvragen

Onze metalen deuren worden vervaardigd van hoogstaand aluminium. Nu kunt u de minimalistische en rauwe industriële verfijning van stalen deuren realiseren, zonder het hoge prijskaartje. De deuren worden exact op maat gemaakt. Zoals in onze werkwijze beschreven maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Ook voor de Grand Metal Doors brengt dat veel voordelen met zich mee

METALEN SCHARNIERDEUREN

Wanneer er meer ruimte beschikbaar is, zijn ook scharnierdeuren een goede oplossing om de ruimte af te sluiten. Dit is in combinatie mogelijk met smallere, bredere zijlichten of zelfs bovenlichten. Deze zijlichten zijn een goede keuze wanneer de opening breder dan 1000mm is of een ruimte erg hoog.

Het scharnierdeurprofiel heeft een vlakke profilering. Dit is ook zeer geschikt voor vaste wanden. Wij bieden de deuren aan in een subtiel deurkozijn, maar de deuren kunnen ook eenvoudig in een bestaand houten kozijn toegepast worden of zelfs in een bestaand opdekkozijn. Met name in nieuwbouwwoningen zitten deze er standaard in. Een opdekdeur is dan de perfecte oplossing zonder sloopwerkzaamheden uit te hoeven voeren en toch een metalen deur te kunnen plaatsen.

METALEN SCHARNIERDEUREN

 • Metalen systeem leverbaar in zwart, kwartsgrijs, wit en antracietgrijs. Tegen een meerprijs ook in elke gewenste RAL-kleur of een trendkleur uit de Color Creations kleurencollectie.

 • Vele vakverdelingen en glassoorten mogelijk, waaronder glas in lood.

 • Toepassing ook mogelijk in een opdekkozijn.

 • Enkele of dubbele scharnierdeuren optioneel met kozijn, zij- en bovenlichten.

 • Keuze uit een uitgebreid assortiment aan handgrepen.

 • Voorzien van een standaard magneetsluiting of een magneetloopslot met metalen deurkruk. Tevens is cilindervoorbereiding mogelijk en toepassing van vrij/bezet bij toiletdeuren.

 • Draaicirkel van 180 graden. Eenzijdig te scharnieren.

METALEN TAATSDEUREN

Een metalen Taatsdeuren maken echt een statement in het interieur. Het heeft een erg luxe en exclusieve uitstraling.  

Je sluit er een ruimte deels mee af, maar doordat er geen kozijn benodigd is wordt er toch ruimte gecreëerd en extra openheid door het zwevend effect. Het draaipunt zit namelijk aan de boven- en onderkant van de deur en direct bevestigd in het plafond of de vloer. Hierdoor kan de deur in beide richtingen draaien.

Met de speciaal ontwikkelde profielen in combinatie met het stevige taatssysteem, is dit weer een mooie aanvulling op ons assortiment.
Bij een taatsdeur is het van groot belang dat er in de vloer geboord moet kunnen worden. De boordiepte is ongeveer 40mm. Dit kan nog wel eens problemen opleveren met de aanwezigheid van vloerverwarming! Maar niet getreurd, want wij een muurbeugel waardoor er niet in de vloer geboord hoeft te worden.

 • Metalen systeem leverbaar in zwart, kwartsgrijs, wit en antracietgrijs. Tegen een meerprijs ook in elke gewenste RAL-kleur of een trendkleur uit de Color Creations kleurencollectie.

 • Vele vakverdelingen en glassoorten mogelijk, waaronder de optie glas in lood.

 • Geen kozijn benodigd.

 • Enkele of dubbele taatsdeuren optioneel met zijlichten.

 • Tot breedtes van maximaal 2 meter per deur. Bij deuren breder dan 1000mm wordt het draaipunt verlegd.

 • Standaard draaipunt in de vloer en in het plafond. Optioneel een muurbeugel.

 • Tweezijdig te scharnieren. Zowel naar binnen als naar buiten.
   

taatsdeur

Vraag offerte aan