Elke kamer zijn eigen Kast

Maatwerk kasten en meubels kopen en laten monteren

Ook voor speciaal ontworpen bijzondere meubels denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld bij het creëren van een maatmeubel of een complete kastenwand. Welk idee u ook heeft, wij realiseren het voor u. Wij staan bekend om onze ervaring en de hoge eisen die we stellen aan de kwaliteit en afwerking van het eindproduct. Zo bent u verzekerd van uniek meubel, speciaal voor u op maat gemaakt.
Elke oplossing is daarmee uniek. Waplalux staat verder bekend om haar perfecte montage, die u ervan verzekerd dat uw nieuwe maatmeubel, kast of schuifwand precies past in de ruimte waarin u het meubel bedacht had.

Maatwerk in 3 stappen

1. Opmeten

Meet de maten van de beschikbare ruimte.

2. Schetsen en wensen

Zet uw ideeën, schetsen en wensen op papier en bespreek ze met uw InQuino-dealer.

3. Ontwerpen

Wij vertalen uw schetsen en wensen in uw bijzijn naar een prachtig 3D-ontwerp van uw droommeubel. 

kast met glas

Waplalux heeft het beste van twee werelden als het gaat om schuifdeurkasten goede fabrikanten en een prima montage. Daardoor kunnen we altijd de beste schuifdeurkast leveren en monteren. Door het gebruik van een kogelgelagerd wielsysteem, loopt ons professionele aluminium schuifdeursysteem soepel en geruisloos.

En heeft u wel eens gedacht aan het gemak van Soft-closing? Ook deze optie kan worden meegeleverd. De schuifwanden zijn aan te passen aan iedere situatie zodat geen centimeter onbenut blijft en de schuifwand één geheel vormt met uw interieur.

Behalve de gebruikelijke planken en hangers kunt u kiezen voor onder andere laden met frontpanelen in een of meerdere kleuren naar keuze, of verchroomde draadladen en schoenenrekken. Ook dassen-, riemen- en broekenhouders, tv-plateaus en decoratiedozen zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen.
De kasten worden gecompleteerd met verlichting zoals kooflijsten met ingebouwde halogeenspots in diverse kleuren, functionele zwenklampen en diverse opbouwspots

Bent u bang om een meetfout te maken? Laat uw ruimte door ons inmeten., of ziet u het niet zitten om de schuifwand zelf te monteren? 
Wij zijn specialisten en helpen u graag bij het vakkundig plaatsen van uw maatwerkkast. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Zo bent u zeker van een prachtig afgewerkte maatwerkkast op maat, die jaren mee kan.
Of het nu gaat om een schuifdeurkast, inloopkast, hoekkast of een kast met draaideuren onder een schuin dak met aflopende vloeren tot scheve muren.
Dit doen wij met grote zorgvuldigheid en aandacht. Elke kast vraagt om zijn eigen montage en wij vinden het belangrijk dat dit goed gebeurt. Na afloop van de werkzaamheden legt wij uit hoe de nieuwe maatwerkkast werkt en ruimen wij alles weer netjes op.