Ontdek welke kleur bij je past‎

Kleuradvies

Met kleuradvies van Waplalux komt ook uw interieur tot leven! Nadat we uw situatie en wensen in kaart hebben gebracht, stellen wij een kleurplan op. Beleving van kleur en in woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor anders kan zijn. Wij komen wij bij u thuis om de juiste kleuren te adviseren.

Heb je een kleuradvies woonkamer nodig?

Maar waar moet je beginnen? Welke kleur vind je eigenlijk mooi in de woonkamer? En hoe kies je de juiste kleur?  Wil je graag een warm kleurenpalet of ben je op zoek naar meer subtiele schakeringen. Kleuren kiezen is ontzettend moeilijk, Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen. Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer: urenlang op een fel rode muur kijken is niet prettig.

Om tot een uitgebalanceerd kleurenpalet te komen, kom ik graag bij u thuis of op het werk kleuradvies geven. Lichtinval, reeds aanwezige meubels en raamdecoratie spelen een grote rol in de kleurbepaling. Maar ook uw persoonlijke voorkeur wordt hierbij zeker niet vergeten. Samen bepalen wij het uiteindelijke kleurenpalet.

Wil je graag een warm kleurenpalet, zoek dan naar subtiele schakeringen van kleuren die toch nog voldoende rust geven. Het gaat dan meestal om tussentinten kleuren.

 
 

Wat kost een kleuradvies?

Of het gaat om het veranderen van een muur in woonkamer of de totale kleurbeleving van je (nieuwe) woning. Waplalux houdt altijd rekening met je budget. Kleine veranderingen kunnen al veel brengen in je interieur.

Een kleuradvies wordt altijd ter plaatse gegeven. Ik neem meerdere kleurenstalen en waaiers mee.
Meestal krijg je leuk huiswerk van mij en daarna gaan we samen aan de slag!

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Bent u aan het verbouwen, verhuizen of wilt u vernieuwing in uw huidige interieur? In al deze situaties komt u voor moeilijke vraagstukken te staan. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Bij Waplalux kunt u terecht voor interieuradvies. Heeft u behoefte aan wat uitgebreider advies of wilt u bijvoorbeeld samen met interieurstylist Wilma aan een interieurplan werken, maak dan even een afspraak. U kunt telefonisch een interieuradvies afspraak maken, bel: 078 6207050. Aan de hand van foto’s en plattegrondjes van de ruimte(s) helpen wij u slimme keuzes te maken. onze interieurstyliste zorg ervoor dat u zich  weer thuis voelt in uw huis.
Waplalux biedt u de mogelijkheid voor een woonadvies bij u thuis. Hierbij kunt u tijdens het gesprek alle woonwensen, woonproblemen en woonvragen stellen. Tijdens het woonadvies thuis krijgt u veel tips en inspirerende ideeën, zodat u zelf aan de slag kunt om van uw huis een droomhuis te maken!

Hoe verloopt het woonadvies thuis?

Per mail of telefoon bespreken we eerst de woonwensen. Zo kunnen wij het woonadvies goed afstemmen op uw situatie.
Daarna hebben we een persoonlijk gesprek van twee tot drie uur bij u thuis.

Samen bespreken we een woonadvies, waarbij we onduidelijkheden duidelijk kunnen maken en ter plekke opgekomen vragen zo mogelijk kunnen beantwoorden.
Na enige tijd neemt interieurstylist Wilma contact met u op, om te kijken of het gelukt is met het uitvoeren van het woonadvies.

Wat ontvang u?

U ontvangt van Wilma Noldus een uitgewerkt woonadvies.